Ring så ses vi här!
+468243370
sjofartshuset@sjofartshuset.se
Skeppsbron 10 111 30 STOCKHOLM
KLASSISKT, ELEGANT & TIDLÖST
Instagram Feed
Search

Om oss

Lowe & Magnus jobbade ihop 1995 på just Sjöfartshusets festvåningar och behöll kontakten under åren som gick. 2012 fick de den stora äran och privilegiet att ta över ägande och driften av anrika Sjöfartshusets festvåningar, detta som fjärde krögarna sedan 1958.

Magnus Jonasson har efter att jobbat i köken på stjärnkrogar i Stockholm, Köpenhamn och New york utbildat sig till sommelier på restaurangakademin och arbetar numera i matsalen med sin stora passion som yrke.

Lowe Karlsson är erfaren köksmästare som har utvecklat menyerna tillsammans med sitt köksteam under en lång tid på Sjöfartshuset och planerat och genomfört ca 400 bröllopsmiddagar. Dessförinnan så har han bland annat jobbat på stjärnrestaurang i Frankrike och han har ett brinnande intresse för mat och desserter och blev bla erbjuden en plats i tv programmet Dessertmästarna 2018.

Vårt team

Vi är förstås inte ensamma utan har ett stabilt team runt oss, från bokning, disk, servis och kök. För oss är personalen det viktigaste och att vi har kul på jobbet, känner passion, delaktighet och utvecklar ett intresse för mat, vin och service är viktigt, allt för att kunna ge er och ert sällskap den bästa upplevelsen som vi förmår.