Här får ni ett exempel på en svensk avsmakningsmeny. Det går också bra att tillsammans med köksmästaren sätta ihop en meny med utgångspunkt i våra ordinarie trerättersmenyer.
SVENSKA SMAKER
ÄLG · LÖJROM · BRÄNNVINSOST
Älgkalvstartare / svensk löjrom / gröna enbär / ostemulsion /
saltbakad sellerirot / syrad silverlök
GÄDDA · TOPPMURKLOR · TRYFFEL
Gäddqueneller / gräddkokta murklor / havskräftsreduktion /
smördeg / riven Gotlandstryffel
RÅDJUR · SVAMP · LINGON
Sotad & lättrökt rådjursfilé / tryffel & shitakebuljong /
anklever & schalottenlökssmör / lingongelé / svartrot
VILDAND · JORDÄRTSKOCKA · PISTAGE
Stekt bröst / confiterat lår / vildandssky / krispig & krämig pistage /
variation på jordärtskocka / stekt päron
HJORTRON · PUNSCH · MANDEL
Lättsockrade hjortron / punschglass / vaniljskum / mandelmaräng
Pris: 1195:-
(1067:-)