Sensommarens kräftmiddag uppdukad i våra vackra matsalar.
En klassisk kräftmiddag med kantareller och löjrom till förrätt, därefter egenkokta Svenska kräftor och som avslutning en härlig sommartårta med bär. Vi erbjuder även en meny där kräftorna ingår som förrätt.
Kräftskiva
Stekt brioche med kantareller, svensk löjrom, syrad grädde och gräslök
*
1/2 kg. kokta svenska kräftor med surdegsbröd, danskt rågbröd, syrat smör,
potkäs, Västerbotten, kryddost
**
Klassisk gräddtårta med vanilj & punchcrème, citroncurd och färska bär
865 kr/person
(737kr)
Tillägg till kräftmiddag
Petit choux med råstekt hummer, Gammelknas och fänkål, 145kr/pers. (129kr)
Ägg royale med Västerbotten, forellrom och gräslök, 135kr/pers. (121kr)
2 kokta burfångade havskräftor med dillemulsion, 210kr/pers. (188kr)
Tre-rätters kräftmiddag
Kokta svenska kräftor (250gr) med krondill, Västerbotten, potkäs,
bröd och syrat smör
*
Stekt vildandsbröst, sommarkål, confiterat lår, halstrad anklever,
Madeirasky, potatisskum, tryffel och saltrostade Piemonte hasselnötter
**
Klassisk gräddtårta med vanilj & punschcrème, citroncurd och färska bär
(eller valfri dessert från meny)
865kr/pers.
(737kr)
Dryck tillkommer