MENY 1
Sotad & rabarberglaserad kammussla
Grillad gurka – Pepparrot – Kålrabbi – Sojapärlor – Grön jordgubbe –
Rabarber- & rosdashi
Örtstekt & rökbakad kalvrygg
Champagne- & Körvelkorv – Krusbär – Vårprimörer från Lilla Labäck –
Toppmurkelvelouté
Färska jordgubbar
Svartvinbärsblad – Kärnmjölk – Mandel – Yoghurtmaräng –
Blommor från Lilla Labäck
825:-
(737:-)
MENY 2
Smörstekt kalvbräss eller filé
Nässlor – Ramslök – Ogräs – Bakad äggula – Toppmurkla –
Bränd grädde
Stekt piggvar
Vit sparris – Rabarber – Forellrom – Spansk körvel – Färsklök –
Spritärta – Vitvinssås
Rabarber & Jordgubbe
Fläder – Gräddfil – Kardemumma – Svart sesam –
Myskmadra
825:-
(737:-)
MENY 3
Tomat & Getost
Bakade Picadillytomater – Getostcrème – Marinerade tomater – Ramslök –
Örter & skott från Mia – Tomatconsommé
Vit & Grön sparris
Inkokt vit sparris ”aigre doux” – Råstekt grön sparris – Krämbakat primörägg –
Marconamandel- Färsklök – Smörsås
Färska jordgubbar
Svartvinbärsblad – Kärnmjölk – Mandel – Yoghurtmaräng –
Blommor från Lilla Labäck
765:-
(683:-)
MENY 4
Sotad & rabarberglaserad kammussla
Grillad gurka – Pepparrot – Kålrabbi – Sojapärlor – Grön jordgubbe –
Rabarber & rosdashi
Smörstekt kalvbräss
Nässlor – Ramslök – Ogräs – Bakad äggula – Toppmurkla –
Bränd grädde
Stekt piggvar
Vit sparris – Rabarber – Forellrom – Spansk körvel – Färsklök –
Spritärta – Vitvinssås
Färska jordgubbar
Svartvinbärsblad – Kärnmjölk – Mandel – Yoghurtmaräng –
Blommor från Lilla Labäck
1195:-
(1067:-)
LÄGG TILL OSTAR MELLAN VARMRÄTT OCH DESSERT
TRE SORTERS OST EFTER SÄSONG
25 gr./st. serveras med Sjöfartshusets marmelad, syrat smör samt körsbär- och valnötsbröd
Pris: 135:-
(121:-)
Tartare på hängmörad & grillad oxe
Spetspaprika – Rostad & picklad tomat – Ramslök – Ogräs – Rostat kycklingskinn
Rimmad & eldad torskrygg
Spritärtor – Mynta – Sparris – Rabarber – Grillad citron – Smörsås – Örter & blommor från Mia
Smultronsorbet
Vit choklad – Rosor – Citron – Jordgubbar – Råkräm – Maräng – Bipollen
825:-
(737:-)
LÄGG TILL OSTAR MELLAN VARMRÄTT OCH DESSERT
TRE SORTERS OST EFTER SÄSONG
25 gr./st. serveras med Sjöfartshusets marmelad, syrat smör samt körsbär- och valnötsbröd
Pris: 135:-
(121:-)
MENY 1
Kantareller
Kalixlöjrom – Syrad grädde – Gräslök – Brioche
Krondillskokta svenska kräftor 1/2 kg.
Surdegsbröd – Danskt rågbröd – Syrat smör – Potkäs – Västerbottenost – Kryddost
Bakat rått äpple
Mandelmassa – Kardemummaglass – Rosmarinskola – Kavring – Kanel
825:-
(737:-)
MENY 2
Kryddbakad svensk regnbåge
Kräftor – Krondill – Rädisa – Havgus – Rågbröd – Forellrom
Helstekt vildand
Pressbakat lår – Potatisskum – Tryffel – Sommarkål – Grönt från Lilla Labäck – Grillad sky
Bourbonglass
Lingon – Sockerkaka – Saltkola – Granskott – Maräng – Gårdsgrädde
825:-
(737:-)
MENY 3
Vegetarisk
765:-
(683:-)
MENY 4
4-rätters
1195:-
(1067:-)
LÄGG TILL OSTAR MELLAN VARMRÄTT OCH DESSERT
TRE SORTERS OST EFTER SÄSONG
25 gr./st. serveras med Sjöfartshusets marmelad, syrat smör samt körsbär- och valnötsbröd
Pris: 135:-
(121:-)
MENY 1
825:-
(737:-)
MENY 2
825:-
(737:-)
Bordsbuffé
Hantverkssill x 3 – Rökbakad svensk regnbåge – Gubbröra med Kalixlöjrom – Potkäs – Rågbröd – Dillkokt potatis
Confiterad julanka
Ank- & grönpepparkorv – Grillade plommon – Tryffel – Vinterkål – Madeirasky
Valrhonachoklad
Kärnmjölksglass – Körsbär – Bourbon – Saltkola – Mandel – Muskot
795:-
(710:-)
MENY 3
Vegetarisk
765:-
(683:-)
MENY 4
4-rätters
1195:-
(1067:-)
Menyerna är anpassade för upp till 60 gäster, är ni fler kan mindre justeringar göras i samråd med er. Råvarorna kan komma att ändras beroende på väder, tillgång och säsong. Vi reserverar oss för eventuella prisändringar.